Balıkesir Havadis

Deniz motorlarına dadanan hırsızlar yakalandı

DENİZ MOTORLARINA DADANAN HIRSIZLAR YAKALANDI

Deniz motorlarına dadanan hırsızlar yakalandı
150 views
04 Ağustos 2020 - 12:40

Balıkesir’in Erdek İlçesi’ne bağlı kırsal Turan ve Çayağzı Mahallelerinde teknelerden deniz motorlarını çalan hırsızlık zanlıları yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Erdek İlçesi’ne bağlı Turan ve Çayağzı kırsal mahallelerinde iki teknenin kıçtan takma özelliğindeki motorları kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Motor sahiplerinin jandarmaya teknelerindeki motorların çalındığı ihbarının bulunmasıyla, çalışma başlatan ekipler, yaptıkları sıkı bir takip sonucu hırsızlık zanlısı olarak 2 kişiyi yakaladı. İfadeleri alınan zanlılar Nöbetçi Mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, zanlılardan birini tutuklarken, diğerini ise adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Hırsızlar tarafından çalınan deniz motorları jandarma tarafından tene sahiplerine geri iade edildi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.