Balıkesir Havadis

Kaftancıoğlu ve Tanrıkulu Balıkesir Adliyesi’nde

“İSİMSİZLER HAREKETİ” ADLI SOSYAL MEDYA GRUBUNDA TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPTIĞI GEREKÇESİYLE TUTUKLANAN TAYLAN KULAÇOĞLU’NUN DAVASI BALIKESİR ADLİYESİ’NDE GÖRÜLDÜ.

Kaftancıoğlu ve Tanrıkulu Balıkesir Adliyesi’nde
92 views
02 Aralık 2020 - 17:20

Balıkesir 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, “İsimsizler Hareketi” adlı sosyal medya grubunda terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Taylan Kulaçoğlu, yurtdışına çıkış yasağı ve haftada bir imza vermek şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Adliyeye gelen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, mahkeme heyeti tarafından salona alınmadı.

“İsimsizler Hareketi” adlı sosyal medya grubunda terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Taylan Kulaçoğlu’nun davası Balıkesir Adliyesi’nde görüldü. Balıkesir 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Kulaçoğlu yurtdışına çıkış yasağı ve haftada bir imza vermek şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Balıkesir Adliyesi’nde görülen Taylan Kulaçoğlu davasını CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da izledi. Kaftancıoğlu ve Tanrıkulu mahkeme heyeti tarafından salona alınmadı.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.